zaterdag 31 mei 2008

Bunratty Castle..and town

Onze ene laatste dag hier. Gisteravond heerlijk uit geweest naar pubs met live music! Het was heel gezellig, maar heb het maar niet laat gemaakt. Wat wel grappig was op de terug weg, is dat in het hostel dan 2 nachtmedewerkers zijn. Na 7 weken ken je ze natuurlijk wel. En gisteravond waren dat Gradeck en Boris. 2 Poolse vrienden. Helaas was het de laatste keer dat we Gradeck zouden zien, dus moesten we natuurlijk even met hem op de foto. Gelukkig wou hij dat ook!..

Me, Olga, Gradeck, Boris, Willemijn.

Vandaag zijn we naar het Bunratty kasteel geweest. Ook was daar een soort van openlucht museum bij, van huisjes die overal in Ierland zijn afgebroken en in Bunratty dan weer opgebouwd zijn! Heel gaaf, maar na het 10e huisje denk je ook: wat een bende!
Het kasteel was wel gaaf, maar veelste druk! Het hele kasteel was vol met franse bejaarden. Daar wordt Janita niet zo blij van. Fransen vind ik niet leuk. En Heel veel bejaarden bij elkaar zijn lastig. Vooral op kleine miniscule trapjes waar IK zelfs over ben gestruikeld!




Vanavond gaan we voor het laatst uit. Ons laatste afscheid feestje! Heb daar echt heel veel zin in. We zullen wel weer zien in welke pub we terecht komen!
Veel liefs Janita

Geen opmerkingen: