vrijdag 30 mei 2008

Universiteit van Cork

Soms heb je van die luie dagen, vandaag was er daar eentje van! Lekker in bed gelegen om mijn boek uit te lezen. Had er eentje van Sylvia geleend. Helaas was hij dus vandaag al weer uit, dus heb nu dit keer maar zelf een boek gekocht. De vliegeraar, maar dan in het engels! Ben er al lekker in begonnen, en eigenlijk is hij helemaal niet moeilijk!
Ben gelukkig vandaag ook nog even in de buitenlucht geweest. Het was echt heerlijk weer vandaag.
We wilden nog steeds graag de univeriteit van Cork bezoeken, dus dat hebben we vandaag ook gedaan. Kan nou niet zeggen dat het erg bijzonder was, gewoon een oud gebouw. Je kon nergens kijken ofzo, beetje jammer.

Vanaaf ga ik beginnen het met afscheid feestje die 2 avonden gaat duren. Zal vast wel gezellig worden. Hopelijk niet te laat, want ga morgen weer naar een anders kasteel+museum toe, dus dan wil je een beetje fit zijn!
See you soon!
Veel liefs Janita

2 opmerkingen:

johan en klazien zei

hallo janita,

na al dat feesten ook nog afscheids feestjes je zult daar nog gemist worden. of hebben ze straks weer anderen die daar stage gaan lopen. we tellen wel echt af hoor tot je er weer bent. heb de vlag nog niet opgezocht maar hij mag van mij uit als je er weer bent. ik hoop dan wat minder achter de computer te zitten en wat meer nuttige dingen te doen.

groeten klazien,

p.s. ben ik vandaag toch nog in de c1000 terecht gekomen misschien krijg je nog wel meer taartvorkjes dan je ooit zult gebruiken.

Anoniem zei

Hi Janita,
Ben een oud student van CCC en nu een part time docent. Was ook een student van UCC en heb een hele prettige tijd achter de rug. Hoop je veel success.

Martin