woensdag 30 april 2008

Het kan nog erger!

Vandaag stage was erg gaaf! Heb een les gegeven over nederland, had ook een powerpoint gemaakt over queensday! En ze zaten allemaal met open mond te kijken, prachtig om te zien.
We mogen nu ineens verhuizen in het hostel (jah het was al wel bekent, maar het leek nog zo ver weg) Net de sleutel opgehaald van de kamer, omdat we er dus morgen uit moeten, en dan alvast de spullen op de kamer willen (anders moet je het allemaal nog voor stage doen morgen ochtend). Heb dus net de kamers bekeken, en dat is echt niet leuk! Geen stopcontact voor de opladers/fohn/laptop enz, geen toilet, 3 hoog dus heel veel trappen. Blegh! Ben het al helemaal zat

Gisteren gelukkig wel wat leuks gedaan met koninginnennacht! We zijn met 4 mensen uit geweest, en allemaal in het oranje! Te gaaf gewoon.. En vanavond denk ik weer, maar dan met zn 7en.

Wat ik nog helemaal niet verteld heb is dat ik 8 mei naar Dublin vlieg! voor maar 28 euro, heen en terug met alle belastingen er bij in!! Vlieg dan s'ochtends vroeg heen, en s'avonds laat weer terug. Vast te kort om alles te zien, maar overnachten kost ook weer geld.

Voor de rest niet echt heugelijk nieuws. Allemaal een fijne Queensday gewenst nog!
veel liefs Janita

1 opmerking:

Anoniem zei

He Janita,

hier ben ik ook weer even! Vandaag koninginnedag hier in Nederland, je mist wel van alles zo hoor! Niet dat wij dat bruisend gevierd hebben hoor, we zijn stevig aan het schilderen/schuren/scan plakken geweest! Tja, het moet toch af he voor juli! Vanavond naar opa en oma voor de optocht! VOlgende week uit eten, daar ook al niet bij, sneu voor je! Maar ja, jij zit lekker daar, ook leuk! Trouwens, het wordt hier van 't weekend zomers!!!!!! 22 graden en zon....... Hoe is het weer daar? Volgende keer toch maar op stage naar het zuiden...? Succes op de stage verder, groetjes Anna ( en Jan natuurlijk!)